logo circus zopaz

Cirkus vakanties voor kinderen

Zopaz organiseert vakanties voor kinderen om te proeven van circustechnieken.
sfeerbeeld cirkusvakantie aan zee

Praktisch

9 juli tot 13 juli
van 5 tem 12 jaar
09u00  -  16u00
30min opvang voor en na mogelijk
Sportcentrum ‘Ter Polder’
Bredene

Prijs
1 kindje: 125 EUR
2 kindjes uit 1 gezin: 110 EUR
3 kindjes uit 1 gezin: 95 EUR
Zou jij graag leren  jongleren, lopen op een evenwichtstouw, hangen aan een trapeze, fietsen op een éénwieler of lopen op stelten? Heb je al eens  acro-piramides gebouwd, trampoline gesprongen of in een doek hoog in de lucht gehangen? 
Voel je je hierdoor aangesproken? Kom dan deze zomer naar het circuskamp in Bredene! Dit gaat door in het sportcentrum ‘Ter Polder’ van 9 tem. 13 juli voor kinderen van 5 tem. 12 jaar.

We maken ook een uitstap naar het strand.  Op het einde van de week doen we een toonmoment voor jou familieleden. 
Het belangrijkste is dat je op een speelse en vrije wijze de circustechnieken leert ontdekken.  In tegenstelling tot schoolse of sport activiteiten ligt hier de nadruk op artistieke vaardigheden die niet- prestatiegericht zijn. Je ontwikkelt je coördinatie, evenwichtsgevoel en acrobatische vaardigheden en je wordt ook aangemoedigd iets te tonen voor een groep. 

De prijs voor een hele week voor een persoon bedraagt 125 Euro. Als je komt met een broertje of zusje is het 110 Euro per persoon. Als je met 3 uit hetzelfde gezin komt is het slechts 95 Euro per persoon. Hiervoor ben je ook verzekerd tegen ongevallen. 

Schrijf je in

Contact

circuszopaz@gmail.com
+32 496 30 88 00

Meer plezier op...